Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Hoeveel tijd denk jij nog te hebben?

Had ik maar…,
Was ik maar eerder… Is dit het nou?
Ik had zo graag…
Kan ik nog…
Ik wil meer info

Succesvol, maar spijtig

Zoveel succesvolle mensen die veel tijd hebben gestoken in hun carrière, in het streven naar meer en groter, gefocust op de verwachtingen van anderen…en intussen worstelen met deze vragen. Ze hebben spijt van verkeerde keuzes of spijt dat ze hun leven door anderen hebben laten invullen.

En ach, als je genoeg tijd hebt, kun je altijd nog wel je aandacht verleggen, toch? Maar wat als je nu minder tijd hebt dan je denkt? Welke spijt ervaar jij?

Mijn verhaal als SpijtCoach

Ik ben Désirée en ik heb mij toegelegd op het voorkomen en elimineren van spijt. Waarom? Omdat ik altijd het gevoel had dat een keuze definitief en onomkeerbaar was. Totdat ik een periode in Bosnië was en op een punt stond in mijn leven dat ik moest kiezen voor mezelf, wat voor mij belangrijk was en is. In onze kennismaking vertel ik je met liefde meer hierover. Maar hoe moeizaam dit proces ook was, het was uiteindelijk zo waardevol, dat ik jou hetzelfde gun: leven en handelen naar wat jou geluk brengt. Niet afwachten, maar handelen. Misschien bang zijn maar toch doen. Nu en niet straks.

Ik wil meer info
Werken met Visual brainwaves

Werken met mij betekent dat we starten met een kennismaking. Uiteraard. Je wilt weten wie ik ben ik wil weten wie jij bent en ik ben nieuwsgierig naar je motivatie. Als de klik er van beide kanten is, gaan we door naar de intake: ‘wat is het onderwerp van jouw boek? / waar gaat je boek over?’.

Als we het onderwerp hebben, starten we met een persoonlijkheidsmeting. Het geeft de basis voor het beschrijven van jou als hoofdpersoon met al je kwaliteiten en aandachtspunten. In de daaropvolgende coachingssessies schrijven we hoofdstuk per hoofdstuk verder. Sommige hoofdstukken zijn kort, andere zijn wat uitgebreider. De dikte van het boek is niet relevant, wel de waarde.

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

Referenties

“Om met mensen te mogen werken die echt het lef hebben om DIEP naar binnen te gaan en echt zelfreflectie te gebruiken is zeldzaam. Désirée heeft het. Lef en klasse. Diepgang, inzicht, passie en het lef om oude patronen te laten en nieuwe wegen in te slaan. Een feestje om mee te mogen werken!!!”

Eelco WismanOntwikkelaar van Talent&Leiderschap

“Ik heb Desiree leren kennen tijdens onze HBM /ACT training. Een mooie krachtige coach met levenservaring. Eigentijdse aanpak, eerlijk, impactvol met inhoud. De weg naar zelf inzicht en ontwikkeling wordt gelegd.”

Pia MuetersHR-manager bij Visma Circle

Samenwerkingspartners

Wil jij jouw tijd goed benutten?

Vul onderstaand contactformulier in en ik bel je z.s.m. terug!
    Wil je meer te weten komen over mij als SpijtCoach/eigenaar bij Visual Brainwaves?